Om Mig

Shakti Bond startades ursprungligen med kärlek, av mig - Nadia Bond - för att sprida välmående, informera om psykisk ohälsa samt bidra till sundare liv och förhållningssätt, i min lilla hörna av Internet. Sedan dess har detta växt till ett företag, då jag beslutade mig för att satsa på att sprida välmående i samhället genom att satsa på detta!

Jag är 33 år gammal och bor i Ånge kommun i Västernorrland. Här hamnade jag efter lite äventyrligt flyttande i min ungdom, där jag till slut hamnade norrut för att vara närmare en mer öppen och vild natur i lugn miljö. Jag har jobbat som lärare i flera år, och där gjort mitt bästa för att skapa välmående hos ungdomar genom att se dem, vägleda dem och bemöta deras behov.


Jag har alltid trott att vi höjer oss själv när vi höjer andra! Detta kommer från personlig erfarenhet, då jag har haft en del svårigheter i livet; alltså från en otrygg barndom, till ett förhållande på ca 8 år som var väldigt tärande. Med andra ord så har jag upplevt mycket, och kan förstå väldigt många olika situationer och perspektiv. Genom allt jag har genomlevt så har alltid meditation, yoga och mindfulness funnits där som en stöttepelare för att föra mig vidare. Det har hjälp mig genom psykisk ohälsa, dåligt mående, och otrygga situationer, men även i de ljusa stunder då jag peppat mig själv, satt mål som har uppfyllts samt när jag har växt som människa och läkt hjärtat.

Jag är en certifierad och registrerad yoga-lärare på 500 timmar (RYT500). Som yogalärare så fokuserar jag på psykisk hälsa och holistiskt välmående genom en blandning av stilar; allt från en mer djupgående träning i form av Vinyasa, till lugnare Hatha eller t.o.m. Restorative och Yin. Jag vägleder även meditationer och Yoga Nidra. 

Utöver detta så är jag även certifierad Reiki Master och certifierad Orakel- & Tarotkortsläsare. Jag arbetar även på min ceritifering som både livscoach och spirituell/andlig coach f.n.


Om du är nyfiken på vad jag erbjuder så kan du kika på min YouTube-kanal där jag laddar upp meditationer, övningar och information helt gratis! Du kan även boka mig lokalt eller över distans för mina tjänster genom att trycka på länken nedanför eller på knappen.

Läs mer här!


Allt är möjligt - begränsa ej dig själv med staket du har byggt upp av rädsla!

 
 

Subscribe Form

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

©2020 by Shakti Bond (Nadia Bond).